Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή, με περίσσευμα δημιουργίας, φαντασίας, χορού και κεφιού, με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία της αποκριάς και με καθολική συμμετοχή των συλλόγων και φορέων της πόλης, αλλά και των «Κουδουνάτων» από τον Μεσότοπο Λέσβου, διοργανώνει ο Δήμος την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 14:00 με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην οδό Γιαβάση, στην κεντρική πλατεία, όπου θα μοιράζονται στα παιδιά, καπελάκια, σερπαντίνες, σφυρίχτρες, μάσκες, χαρτοπόλεμος κ.ά.

Στις 15:00 θα ξεκινήσει η παρέλαση αρμάτων, ομάδων και μασκαρεμένων κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου ως την πλατεία Αι Γιάννη, όπου στις 16:00 με 16:30 θα ακολουθήσουν δρώμενα, γαϊτανάκι και το συμβολικό «κάψιμο του καρνάβαλου» με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Αμέσως μετά η γιορτή θα μετακινηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο στην οδό Νότου, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και κεράσματα για όλους.

Λόγω των εκδηλώσεων, κλειστές θα παραμείνουν για την κυκλοφορία οχημάτων οι οδοί Γιαβάση, Ηρώων Πολυτεχνείου, Τόμπρα, Αγίου Ιωάννου, Τασοπούλου, Αιγαίου Πελάγους και Νότου από τις 13:00 έως τις 17:30.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet