Συνεχίζει να στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Συνεχίζει να στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS.

Με επικεφαλής την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Μαρία Παντερή, κλιμάκιο του Δήμου επισκέφθηκε, πριν από λίγες ημέρες, για ακόμα μια φορά το Παιδικό Χωρίο SOS Βάρης προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί το προηγούμενο διάστημα από τις προσφορές Ηρακλειωτών σε δράσεις του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, με τελευταία εκείνη που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το 9ο και 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο της πόλης.

H αντιδήμαρχος Κοιν. Πολιτικής, Μ. Παντερή, ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Αν. Βρεττός, και οι υπεύθυνοι της δομής κατά την ξενάγηση στο μαγειρείο του Παιδικού Χωριού Βάρης

Η αντιπροσωπεία του Δήμου ξεναγήθηκε στους χώρους του Παιδικού Χωριού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά, εθελόντριες μητέρες και τους υπεύθυνους του Χωριού της Βάρης. Επισκέφθηκε, ακόμη, τον χώρο του μαγειρείου του Χωριού, όπου σεφ εκπαιδεύουν στη μαγειρική τις εθελόντριες μητέρες που προσέχουν τα παιδιά στα σπίτια του Χωριού.

«Συνεχίζουμε και ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε δυνατή ευκαιρία τη συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Είμαι χαρούμενη, γιατί οι Ηρακλειώτες έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα βοήθειας προς τα Χωριά, τα οποία, με τη σειρά τους συνεργάζονται μαζί μας για να υλοποιήσουμε στην πόλη μας προγράμματα ενδυνάμωσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια και τη σχολική κοινότητα», σχολιάζει η κα Μαρία Παντερή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet