Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την εξοικονόμηση ενέργειας
Ποιότητα Ζωής

Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την εξοικονόμηση ενέργειας

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα «Εξοικονόμηση ενέργειας στον δημοτικό & ιδιωτικό τομέα» την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, στις 19;00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «η δημοτική Αρχή, σε συνέχεια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στο Σύμφωνο των Δημάρχων, έχει ανταποκριθεί σε πρόσκληση του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), και έχει εγκρίνει την εφαρμογή προτύπου διαχείρισης ενέργειας, στον Δήμο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την περιστολή των δαπανών του».

Επίσης, ο κ. Παντελής Ξυριδάκης θα συμμετάσχει επιπροσθέτως στο Στρογγυλό Τραπέζι – Συζήτηση με θέμα την εμπειρία των Δήμων από τη συμμετοχή τους στο Σύμφωνο των Δημάρχων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ημερίδας «Ενεργειακή Διαχείριση και Παρακολούθηση των Δημοτικών Σχεδίων Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια», που συνδιοργανώνεται από το ΚΑΠΕ και τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στον οποίο συμμετέχει ο Δήμος, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), από 3:30 – 5:00 μ.μ.

Η ομιλία του δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού στην Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. με θέμα «Δράσεις για τη Βιώσιμη Ενέργεια & το Κλίμα στοΝ Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet