Σε αποκριάτικη συνεστίαση της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου ο δήμαρχος
Κοινωνία

Σε αποκριάτικη συνεστίαση της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου ο δήμαρχος

Στην καθιερωμένη μουσικοχορευτική αποκριάτικη συνεστίαση που διοργάνωσε η Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και πλήθος ενοριτών, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε τη λειτουργία της πολιτιστικής «κυψέλης», όπως ανέφερε, που υπάρχει στο Πολύδροσο και ευχαρίστησε τους ιερείς του Ιερού Ναού για το πολύπλευρο ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο που επιτελούν στην περιοχή.

Παράλληλα, τόνισε ότι «όπως ο πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους, έτσι θα προσπαθήσουμε να υλοποιηθεί το έργο της πεζογέφυρας στη ρεματιά που θα ενώνει το Πολύδροσο Αμαρουσίου με το Πολύδροσο του Χαλανδρίου». Καταλήγοντας, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά», «Καλή Αποκριά» και «Καλή Σαρακοστή» σε όλους, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου συμπαραστέκεται σε όλους τους Πολυδροσιώτες».

Την εκδήλωση τίμησαν με το τραγούδι τους ο «πρύτανης» του δημοτικού τραγουδιού, Χρόνης Αηδονίδης και η μαθήτρια του Νεκταρία Καραντζή.

Τραγούδησε, επίσης, η Παιδική Χορωδία της Νεανικής Εστίας, υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Μουσικής, Ελένης Ψαρογιώργου, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν χορευτικά, οι χορευτικές ομάδες της Νεανικής Εστίας.

Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Καρλαύτης και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet