Συνεργασία εκπαιδευτηρίων Δούκα & Δήμου για την εκστρατεία Ecomobility
Ποιότητα Ζωής

Συνεργασία εκπαιδευτηρίων Δούκα & Δήμου για την εκστρατεία Ecomobility

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου συμμετέχουν, για 13η συνεχόμενη χρονιά, στην εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης ecomobility καταγράφοντας τα προβλήματα μετακίνησης για τον Δήμο.

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του Γυμνασίου, Αντώνη Ψύρη, και την υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος, Σοφία Σερδέρη, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, και του παρουσίασαν τη δουλειά και τις προτάσεις τους σχετικά με την οικολογική μετακίνηση.

Ο κ. Γ. Πατούλης είχε εκτενή συνομιλία με τους μαθητές, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους και τόνισε ότι, «αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία και οι ενεργοί πολίτες ευαισθητοποιούνται, καταθέτουν προτάσεις και λύσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και μετακίνησης, αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών ελεύθερης πρόσβασης στην πόλη τους».

«Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες δράσεις και μάλιστα όταν προέρχονται από μαθητές, καθώς η συμβολή τους είναι καθοριστική για το μέλλον της πατρίδας μας. Στόχος μας είναι να ακούμε, να συνεργαζόμαστε και να συνθέτουμε προτάσεις με σκοπό την αποτελεσματική προσέγγιση λύσεων», κατέληξε ο δήμαρχος.

Η τελική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet