Εκδήλωση για την προσφορά μυελού των οστών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Εκδήλωση για την προσφορά μυελού των οστών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Εκδήλωση για την προσφορά αιμοποιητικών κυττάρων, ως εθελοντής δότης μυελού των οστών, διοργανώνουν μαθητές του Βαρβάκειου Πρότυπου Γυμνάσιου, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας τους «Σχολείο και Εθελοντισμός: χτίζοντας γέφυρες με την κοινωνία».

Ο αριθμός των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα είναι μικρός με αποτέλεσμα η κύρια αναζήτηση εθελοντών δοτών να γίνεται από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και δ/ντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Στέλιος Γραφάκος, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η σημαντική αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6749137).

Πληροφορίες:

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet