Νίκη για νεάνιδες & μίνι, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκη για νεάνιδες & μίνι, δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ

Νίκη για νεάνιδες και μίνι, αλλά δεν τα κατάφεραν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ στο τελευταίο αγωνιστικό διήμερο.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των αγώνων για τις ομάδες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής έχουν ως εξής:

Νεάνιδες: ΑΜΥΝΤΑΣ – ΓΣΑΠ 42-67

Δεκάλεπτα: 14-17, 14-15, 8-14, 6-21

Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ που μπήκαν στο παιχνίδι με τον ΑΜΥΝΤΑ αποφασισμένες να κερδίσουν έναν δύσκολο και αξιόμαχο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κρατήθηκε σταθερά μπροστά, αλλά δεν ξέφυγε αισθητά στο σκορ. Από τις αρχές όμως της τρίτης περιόδου άρχισε να προηγείται με διαφορά ασφαλείας. Η ομαδικότητα των κοριτσιών του ΓΣΑΠ και οι άριστες συνεργασίες τους, περιόρισαν τα λάθη στο ελάχιστο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν  ένα υψηλό τελικό σκορ, προσφέροντας παράλληλα και ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Επόμενη αγωνιστική τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 με αντίπαλο τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ εντός έδρας (21:45).

ΑΜΥΝΤΑΣ (Πομόνης, Κακκαβάς): Καραδήμου, Μπάκα 4, Κακκαβά, Παπαθανασίου 10(1), Λάμπρου 4, Πατσιώτη 2, Χονδρουδάκη 8(2), Κοβάλτσα 14, Πάλι.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Σφήκα 2, Πλώτα, Αμίτση 7(1), Κανιαδάκη 5(1), Χονδρογιάννη, Κούκη 45, Γρύλλια 8, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Χριστοδούλου.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ – ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ 29-34

Δεκάλεπτα: 12-14, 04-02, 09-08, 04-10

Ανταγωνιστική απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟΑ Λαγονησίου φάνηκε η ομάδα κορασίδων του ΓΣΑΠ, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 12-14 στο α΄ δεκάλεπτο. Στο β΄ δεκάλεπτο τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έπαιξαν καλύτερα ως προς την άμυνα αφού δέχτηκαν μόνο 2 πόντους και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες με 16-16 στο ημίχρονο. Στο β΄ ημίχρονο οι ομάδες πέτυχαν σχεδόν τους ίδιους πόντους, αλλά η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πέτυχες έναν πόντο παραπάνω και έτσι το γ΄ δεκάλεπτο έληξε υπέρ του ΓΣΑΠ με  σκορ 25-24. Στο δ΄ δεκάλεπτο, όμως, και παρά τις προσπάθειές τους, οι κορασίδες του ΓΣΑΠ δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με σκορ 29-34.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, στις 16:00, στο γήπεδο Μαρκόπουλου με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του Μαρκόπουλου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου, Αργυρίου): Χονδροπούλου, Θεοφάνη, Πλωτά, Χριστοπούλου, Ζανίκα Κ., Λούκα, Πατσατζή, Λιλικάκη, Ξηραδάκη, Ζανίκα Χ., Χριστοδούλου, Γεωργοπούλου.

ΑΟΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσομπανάκη, Καραμολέγκος): Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Φακή, Καραδημήτρη, Σκορλέτου, Αρμένη, Σκαρέντζου, Πάσαι, Καλαιτζή.

Μίνι: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΓΣΑΠ 11-41

Οκτάλεπτα: 2-6, 2-6, 5-2, 2-12, 0-15

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μίνι των ΓΣΑΠ την αγωνιστική που μας πέρασε. Απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, οι αθλήτριες του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν τη νίκη, αγωνιζόμενες όλες με κέφι και εκτελώντας τις οδηγίες του προπονητή. Μόνη άσχημη στιγμή ο τραυματισμός της αθλήτριας Σμαράγδας Φυρίγου.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 13:30 με αντίπαλο τον Α.Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής.

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Καραβέλη): Βανδουλά, Κωνσταντινίδου, Γλύκου, Δριβάκου, Ζάβρα Γαρυφάλλου, Κακλαμάνη, Παλαμάρη, Κλητοράκη Μ, Χαντζοπούλου, Παναγοπούλου, Τσουκαλά, Κλητοράκη Ν.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Βαρλάμη, Μίνκωφ, Στρατηγού, Λάμπρου, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου, Δημητράκου, Κανιστρά, Φυρίγου, Κολιού, Μήτση, Κακοσούρη, Λυραντζάκη, Κέντρου, Μακαρουνάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet