350 κιλά νωπά ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

350 κιλά νωπά ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Την 8η κατά σειρά διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν 350 κιλά νωπά ψάρια σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου και στους Ιερούς Ναούς Αγίων Αναργύρων, Αγίου Ελευθερίου Αγίας Φιλοθέης, Αγίου Κοσμά & Αιτωλού και Υπαπαντή του Σωτήρος.

Η δράση αποτελεί, όπως ενημερώνει ο Δήμος, πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και υλοποιείται με την ευγενική χορηγία του γενικού διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, Βασίλη Κατσιώτη.

Θερμές ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου απευθύνει, μέσω ανακοίνωσης, ο δήμαρχος της πόλης για την, όπως σημειώνει, αγαστή συνεργασία του με τον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς τον συνάνθρωπο.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της ανθρώπους που έχουν ανάγκη και έχει καταφέρει να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών από την οικονομική κρίση. Μέλημα μας είναι η στήριξη των συμπολιτών μας και η ανακούφιση της καθημερινότητάς τους», σημειώνει ο κ. Γ. Πατούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet