Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 28/2
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 28/2

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017, στις 18:00, στο δημαρχείο της πόλης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. 1η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2017 Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.
  2. Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ οικ. έτους 2017.
  3. Σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα διερευνήσει τα παρακάτω θέματα: α) Τη διερεύνηση των συνθηκών απαξίωσης του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου Λυκόβρυσης, την αναζήτηση και καταγραφή των ζημιών και των κλαπέντων υλικών και αντικειμένων και την καταγραφή του πλήρους ιστορικού του έργου και των σχετικών αποφάσεων και ενεργειών. β) Απώλεια κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο Ηλιακό Χωριό από τον ΟΣΚ και ειδικότερα γιατί δεν κατασκευάστηκε και δεν υπεγράφη σύμβαση παρά το ότι υπήρχε εγκεκριμένη πίστωση και δημοπράτηση από τον ΟΣΚ. γ) Έργα αναπλάσεων περιοχών – τοπικές παρεμβάσεις από το 2007 έως το 2010 στον πρώην Δήμο Πεύκης και ειδικότερα να διερευνηθεί για τα έργα που δημοπρατήθηκαν και εκτελέστηκαν: Ποια έργα εντάχθηκαν στις τοπικές παρεμβάσεις – αναπλάσεις περιοχών, Αν υπήρχαν μελέτες για κάθε έργο. Αν εφαρμόστηκαν οι μελέτες για κάθε έργο. Αν τηρήθηκαν οι προϋπολογισμοί για κάθε έργο. Αν τα έργα πληρώθηκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. δ) Να διερευνηθεί κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιο λόγο τον Οκτώβριο του 2010 πραγματοποιήθηκαν από τον πρώην Δήμο Πεύκης παρεμβάσεις στο Ο.Τ.137/420 (Κων/πολεως, Πόντου Αγίας Παρασκευής κ.λπ.) που οδήγησαν σε ασφαλιστικά μέτρα από τον φερόμενο καταπατητή, με δυσμενή εξέλιξη για τον Δήμο δεδομένου ότι εκκρεμούν δικαστικοί αγώνες για τη διεκδίκηση του χώρου από τον Δήμο.
  4. Σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής που θα πραγματοποιήσει έρευνα για την υπερχρέωση του πρώην Δήμου Πεύκης την περίοδο 2007-2010, που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου και τον κατέταξε στους πλέον υπερχρεωμένους δήμους της χώρας, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.
  5. Τροποποίηση του ιδιωτικού συμφωνητικού επαγγελματικής μίσθωσης της ΔΕΑΚΑΠ (υπό εκκαθάριση) με την Σωτήρης Κατσής και ΣΙΑ Ο.Ε.
  6. Έγκριση της με αριθμό 11/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά «Σύνταξη έκθεσης για την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου οικ. έτους 2016».
  7. Τακτική επιχορήγηση για τη λειτουργία των ΝΠΔΔ του Δήμου έτους 2017.
  8. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης στο Ν.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης «ΚΟΙΠΑΠ» για την αντιμετώπιση αυξημένων αναγκών του.
  9. Κατανομή πιστώσεων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017 για την λειτουργία των ΝΠΔΔ του Δήμου.
  10. Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης.
  11. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 6/2017 μελέτης του έργου με τίτλο «Συντηρήσεις σχολικών κτηρίων 2017».
  12. Ορισμός εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο με τίτλο «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Ν. Αττικής».
  13. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Δημιουργία χώρου Αρχείου και Υπηρεσιών του Δήμου».
  14. Κοπή και κλάδεμα δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους.
  15. Έγκριση διενέργειας των εργασιών με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων του Δήμου για το έτος 2017- 2018» προϋπολογισμού 226.000,00 ευρώ.
  16. Έγκριση διενέργειας  της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων» προϋπολογισμού 240.000,00 ευρώ.
  17. Εγγραφή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ως συνδρομητή σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για το έτος 2017.
  18. Λήψη απόφασης για την άσκηση δύο (2) υποψηφίων δικηγόρων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης (κοινή Υπουργική Απόφαση για την άσκηση υποψηφίων δικηγόρων).
  19. Έγκριση απασχόλησης σπουδαστών ΤΕΙ για την υλοποίηση πρακτικής άσκησης στον Δήμο.
  20. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  21. Έγκριση επιστροφής χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
  22. Ορθή επανάληψη της 203/2016 απόφασης Δ.Σ.
  23. Έγκριση ή μη έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης δημοτών.
  24. Προέγκριση εκδηλώσεων του Δήμου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet