Αποκριάτικο ξεφάντωμα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Αποκριάτικο ξεφάντωμα των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με μουσική, χορό και χαρούμενο αποκριάτικο ξεφάντωμα, σε μια ατμόσφαιρα ζεστή, γεμάτη από την αγάπη των παιδιών και των εκπαιδευτικών, για τους μικρούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ολοκληρώθηκαν τα παιδικά πάρτι στους τρεις Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στις 24 Φεβρουαρίου 2014. Κάπως έτσι, τα μικρά αποχαιρετούν σταδιακά το Τριώδιο και ετοιμάζονται να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα και την έναρξη της περιόδου της Σαρακοστής.

Στα αποκριάτικα παιδικά πάρτι για τους λιλιπούτειους του Δήμου, το κέφι ανέβηκε στο ζενίθ, μέσα σε αίθουσες στολισμένες ανάλογα με τις πανέμορφες δημιουργίες των παιδιών, όπως αυτές προέκυψαν από τα Εργαστήρια του καρναβαλικού Φλεβάρη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, οι πρόεδροι των νομικών προσώπων ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ, Αντώνης Τσελέντας και Γιώργος Καρύμπας αντίστοιχα, αλλά και η διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου, μαζί με όλο το προσωπικό τους, προσκαλούν τους μικρούς δημότες και τους γονείς τους να συνεχίσουν το ξεφάντωμα στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας για τα «Κούλουμα 2017», εορτασμός που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα «Μερκούρη», στο Ηλιακό Χωριό, με ώρα έναρξης τις 12:00.

«Όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά, για να γευτούμε τα σαρακοστιανά εδέσματα της Καθαράς Δευτέρας, να ευχηθούμε χρόνια πολλά, με άφθονο κρασί, αλλά και να προϋπαντήσουμε όπως αρμόζει στα ήθη και τα έθιμα της χώρας μας τη μεγάλη Σαρακοστή. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών γιατί προσπαθούν αδιάκοπα και ακούραστα για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών του Δήμου μας. Τους περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τα Κούλουμα τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου», επεσήμανε σχετικά ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet