Μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής από το Κέντρο της ΕΠΑΨΥ στο Μαρούσι
Κοινωνία

Μια ξεχωριστή βραδιά μουσικής από το Κέντρο της ΕΠΑΨΥ στο Μαρούσι

Μια ξεχωριστή βραδιά κλασικής μουσικής οργάνωσε το Κέντρο Ψυχοκοινωνικών Παρεμβάσεων Franco Basaglia της ΕΠΑΨΥ (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας), που εδρεύει στο Μαρούσι.

Τρεις μουσικοί, οι οποίοι λαμβάνουν υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, εκτέλεσαν με θαυμαστό τρόπο έργα των Bach, Chopin, Beethoven στο βιολί και στο πιάνο.

Στην εκδήλωση παρέστη η αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, η οποία συνεχάρη, εκ μέρους του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, τους διοργανωτές και τον ιδρυτή της ΕΠΑΨΥ, ψυχίατρο, Στέλιο Στυλιανίδη, για το μοναδικό, όπως ανέφερε, μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύουν και τόνισε ότι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους με αγάπη και κατανόηση και θα στηρίζει εμπράκτως τις προσπάθειες τους για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο αύριο.

Στο μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου σημειώνεται: «O Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες, καθώς  τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και ανθρωπιάς είμαι σίγουρος ότι μας διακατέχουν όλους, ιδιαίτερα για τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Αυτά τα συναισθήματα διακατέχουν και εμάς, ως δημοτική Αρχή, που από τους πρώτους στόχους μας ήταν και είναι να σταθούμε δίπλα στους ανήμπορους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη από τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet