Ξεκίνησε το έργο αποπεράτωσης του 1ου ΕΠΑΛ & ΕΚ – πρ. Μπαρμπίκα
Κοινωνία

Ξεκίνησε το έργο αποπεράτωσης του 1ου ΕΠΑΛ & ΕΚ – πρ. Μπαρμπίκα

Εννέα χρόνια μετά τη διακοπή της κατασκευής του (2008), ξεκίνησε στις 25 Φεβρουαρίου 2017 το έργο αποπεράτωσης του συγκροτήματος 1ου ΕΠΑΛ & ΕΚ (πρώην Μπαρμπίκα) Αγίας Παρασκευής.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στα 5.192.000,00 ευρώ, ενώ το έργο θα κατασκευαστεί σε συνολική έκταση 10.500 τ.μ. και θα περιλαμβάνει γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων. Το έργο κατασκευάζεται από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ)  και χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «η εξαιρετικά θετική αυτή εξέλιξη για τη σχολική κοινότητα της πόλης μας, ολοκλήρωσης του έργου στον χώρο του πρώην Λυκείου Μπαρμπίκα (οδός Λυκείου και Παπαφλέσα στον Τσακό), με την οποία επιτυγχάνεται η λύση ενός χρόνιου προβλήματος, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής και του συντονισμού του αντιδημάρχου Παιδείας, Π. Γκόνη, με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και ιδιαίτερα με την πρόεδρο, Ιωάννα Κοντούλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet