Με μικρές τεχνικές επεμβάσεις βελτιώνεται η καθημερινότητα στον Δήμο Κηφισιάς
Ποιότητα Ζωής

Με μικρές τεχνικές επεμβάσεις βελτιώνεται η καθημερινότητα στον Δήμο Κηφισιάς

Καθημερινά εργάζονται τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Κηφισιάς για την αποκατάσταση και συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη).

Συγκεκριμένα για τον μήνα Φεβρουάριο 2017, όπως μας ενημερώνει ανακοίνωση του Δήμου, το ασφαλτικό συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας προχώρησε σε επεμβάσεις σε 60 δρόμους της ευρύτερης περιοχής, ενώ για τις λακκούβες παρέχεται συνδρομή και από ιδιωτικό συνεργείο.

Επίσης, στο πλαίσιο της βελτίωσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε εξέλιξη βρίσκεται και μεγάλη εργολαβία ανύψωσης φρεατίων τα οποία βρίσκονται εντός του οδοστρώματος. Τον προηγούμενο μήνα αντιμετωπίστηκαν 130 τέτοια προβληματικά σημεία.

Καθημερινά εργάζεται και το οικοδομικό συνεργείο του Δήμου Κηφισιάς για την απελευθέρωση, κατασκευή κι επισκευή πεζοδρομίων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η χωρίς εμπόδια κυκλοφορία των πεζών. Η Τεχνική Υπηρεσία αντιμετώπισε τον προηγούμενο μήνα 20 περιπτώσεις σε μεγάλα τμήματα των πεζοδρομίων του Δήμου.

Παράλληλα, εξειδικευμένο σιδηρουργικό συνεργείο προχωρά καθημερινά σε εργασίες αποκατάστασης  φθαρμένων σιδηρουργικών στοιχείων, όπως κολονάκια, περιφράξεις, όργανα παιδικών χαρών κ.ά. Τον Φεβρουάριο αντιμετωπίστηκαν δεκάδες τέτοιου είδους προβλήματα.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα κολονάκια ιδιώτης εργολάβος, με τεχνικά συνεργεία, προχωρά στη βαφή και αποκατάσταση των φθορών τους, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση και συντήρησή τους. Τον προηγούμενο μήνα συντηρήθηκαν πάνω από 2.000 κολονάκια στον Δήμο.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet