Διάνοιξη της οδού Καλαμά στα Ηπειρώτικα
Ποιότητα Ζωής

Διάνοιξη της οδού Καλαμά στα Ηπειρώτικα

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει τις παρεμβάσεις που θα καταστήσουν την γειτονιά των Ηπειρώτικων όμορφη και λειτουργική για τους κατοίκους της. Μετά τις ασφαλτοστρώσεις σε προβληματικά σημεία της περιοχής και την βελτίωση του αντιπλημμυρικού δικτύου όμβριων υδάτων, ο Δήμος βάζει μπροστά ακόμα ένα έργο στα Ηπειρώτικα, τη διάνοιξη της οδού Καλαμά.

Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαμόρφωση του υπολειπόμενου κομματιού της Καλαμά προκειμένου αυτή να ενωθεί με την οδό Κορυτσάς. Μπορεί να αφορά λίγα μέτρα δρόμου, όμως η διάνοιξη του συγκεκριμένου σημείου θα διευκολύνει αρκετά την κυκλοφορία στα Ηπειρώτικα, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου, δίνοντας ακόμα μια οδική διέξοδο και αποφορτίζοντας, την ίδια ώρα, παράλληλες οδούς (όπως π.χ. την οδό Κονίτσης) που μέχρι σήμερα σήκωναν το βάρος των όποιων κυκλοφοριακών φορτίων.

«Λίγα μέτρα γης καθιστούσαν προβληματικό τον οδικό χάρτη της περιοχής. Μια απλή παρέμβαση που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας, όμως κανείς δεν προχώρησε μέχρι να αναλάβουμε εμείς», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet