Εκδήλωση για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Εκδήλωση για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στα Βριλήσσια

Εκδήλωση παρουσίασης της εργασίας για την οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη των Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου από τους μαθητές του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καντά.

Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, διοργανώθηκε από την αντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με το «Ecocity», στο πλαίσιο της εκστρατείας Ecomobility «Οι μαθητές ερευνούν, οι πόλεις ενημερώνονται, η κοινωνία ευαισθητοποιείται».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καντά, οι οποίοι παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα την οικολογική μετακίνηση και τα προβλήματα που διαπίστωσαν κατά την έρευνά τους, συζητώντας με τους δημότες της πόλης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο συντονιστής εκστρατείας, Θάνος Ζαφειρόπουλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας & Εθελοντισμού, Σοφία Χαντζάρα, καθώς και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Βαφειάδης, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης του διαγωνισμού. Στην εκδήλωση, επίσης, παραβρέθηκε η κα Παρασκευοπούλου, πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet