Τον Α.Ο. Παραδείσου συνεχάρη για την προσφορά του στον αθλητισμό ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Τον Α.Ο. Παραδείσου συνεχάρη για την προσφορά του στον αθλητισμό ο δήμαρχος

Στην κατάμεστη από αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλους αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με επίσημο προσκεκλημένο τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πατούλης εξέφρασε την εκτίμησή του προς τα μέλη του Δ.Σ. και τον πρόεδρο, Δημήτρη Λέμη, «για  την εξαιρετική δουλειά που παράγουν, με ήθος και αγωνιστικότητα στον Όμιλο, καθώς και για τη σημαντική προσφορά τους στους νέους του Αμαρουσίου», όπως είπε. Εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην αθλητική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, τους διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται κοντά τους και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε, σε μία δύσκολη εποχή, να δοθεί λύση στο θέμα της εξεύρεσης χώρου για τις προπονήσεις των παιδιών.

Η αντιπρόεδρος του Ομίλου, δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα, στο καλωσόρισμά της ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται στον Όμιλο τα παιδιά τους, ο οποίος όπως ανέφερε είναι ένας από τους αρχαιότερους συλλόγους του Αμαρουσίου, που τα μέλη του απαρτίζουν άνθρωποι του αθλητισμού και της επιστήμης.

Στην εορταστική εκδήλωση βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες και οι προπονητές των αθλημάτων που διακρίθηκαν το 2016 με τις αθλητικές επιδόσεις τους, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας. Στον Όμιλο συμμετέχουν 500 παιδιά σε 11 ομαδικά αθλήματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Mαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, ο απερχόμενος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet