Περίπτερα και νοσοκομείο «χτύπησαν» ληστές στο Μαρούσι
Κοινωνία

Περίπτερα και νοσοκομείο «χτύπησαν» ληστές στο Μαρούσι

Δύο νεαροί συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία το Σάββατο 10 Μαΐου για ληστείες σε περίπτερα. Οι δράστες, ηλικίας 20 και 21 ετών, είχαν ληστέψει νωρίτερα περίπτερο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι, γάντια, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αθηνών, είχαν συστήσει, μαζί με δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε περίπτερα στο Μαρούσι, τον Χολαργό, την Πεντέλη και του Παπάγου, ακινητοποιώντας τους ιδιοκτήτες με την απειλή μαχαιριού.

Ληστές χτύπησαν, όμως, στο Μαρούσι και την Παρασκευή 9 Μαΐου καθώς ληστεία σημειώθηκε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που στεγάζεται στο μαιευτήριο Ιασώ.

Οι ληστές πλησίασαν αθόρυβα τον ταμία και με την απειλή όπλων απέσπασαν 7.500 ευρώ. Στη συνέχεια έφυγαν από το κτήριο, ενώ παρακολουθούνταν από τα συστήματα και τους άνδρες ασφαλείας του νοσοκομείου και διέφυγαν με κλεμμένη μηχανή την οποία και αργότερα εγκατέλειψαν. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη σύλληψή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet