«Ευχαριστώ» δημάρχου Πεντέλης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στις 11/3
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» δημάρχου Πεντέλης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στις 11/3

Όσους βοήθησαν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν στον Δήμο Πεντέλης από την έντονη νεροποντή του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2017 ευχαριστεί ο δήμαρχος, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Όπως ενημερώνει ο δήμαρχος, η αντιμετώπιση του προβλήματος των έντονων πλημμυρικών φαινομένων από την νεροποντή που έπληξε τη ζώνη ευθύνης του Δήμου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 έγινε από τους αρμόδιους αιρετούς της διοίκησης του Δήμου (τοπικούς αντιδημάρχους), το προσωπικό και τους εθελοντές του Δήμου, σύμφωνα με την υφιστάμενη σχεδίαση.

Συγκεκριμένα, ευχαριστεί τους τοπικούς αντιδημάρχους Μελισσίων, Σεβαστό Βορέα, Νέας Πεντέλης, Γεώργιο Μουαμελετζή και Πεντέλης, Μιχαήλ Κολιό, καθώς και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μελισσίων, Γεώργιο Βορρέα, Νέας Πεντέλης, Εμμανουήλ Μιχελακάκη και Πεντέλης, Ιωάννη Ζούνη.

Ο δήμαρχος ευχαριστεί ιδιαιτέρως το προσωπικό, τους διευθυντές Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας, τους λοιπούς εργαζομένους (χειριστές και εργάτες) για τον υπερβάλλοντα, όπως επισημαίνει, ζήλο που επέδειξαν και μάλιστα σε ημέρα αργίας, στην υλοποίησή της αποστολής τους εργαζόμενοι υπερωριακά, ώστε να μην παρουσιαστεί πλημμυρικό φαινόμενο στις πόλεις του Δήμου. «Συγχαρητήρια για την άμεση κινητοποίηση και τον επιτυχή χειρισμό του θέματος» σημειώνει ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet