Καλή εμφάνιση και νίκη επί του ΣΦΑ Μελισσίων για το ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Καλή εμφάνιση και νίκη επί του ΣΦΑ Μελισσίων για το ΠΑΚ Χαλανδρίου

Συνεχίστηκε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και των καλών εμφανίσεων της Γυναικείας ομάδας του ΠΑΚ Χαλανδρίου, που κατάφερε εκτός έδρας να κερδίσει την ομάδα του ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος», με σκορ 2-3, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής 10ης Μαρτίου 2017, στο γήπεδο «2ου Λυκείου Μελισσίων».

Σε έναν γεμάτο αγώνα, με αρκετές εναλλαγές στο σκορ, η ομάδα του Χαλανδρίου κατάφερε να πάρει το «διπλό» και να διατηρήσει το 7-0.

Καλή ήταν η διαιτησία των Σπύρου Πρέντζα, Μαρίας Οικονόμου και Δημήτρη Κυπραίου.

Αναλυτικά τα σετ: 25-17, 16-25, 25-15, 18-25, 09-15.

ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» (Σωτήρης Αμαριανάκης): Χ. Μολδοβανίδη, Μ. Λέκκου, Α. Καραγρηγορίου (λ), Λ. Γεωργακοπούλου, Δ. Θανοπούλου, Α. Σκλάβαινα, Λ-Μ Ντάλ, Β. Τακούλη, Δ. Μάγελ.

ΠΑΚ Χαλανδρίου (Κώστας Λεβαντής): Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Πέρσα Σακελλαρίδη, Άσπα Αλεξάνδρου, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Μαρκουλή, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Βιβή Σούλη, Νάντια Ιμπραχήμ, Άννα-Μαρία Νίνου, Σοφία Πάικου(λ), Ελένη Καρακίτσου.

Επόμενη αγωνιστική, τη Δευτέρα 13/03/2017 και ώρα 21:30, Ένωση Βύρωνα – ΠΑΚ Χαλανδρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet