Μ. Διακολιού: Τα προβλήματα του Ν. Αμαρουσίου περιμένουν λύσεις από Δήμο και Περιφέρεια
Κοινωνία

Μ. Διακολιού: Τα προβλήματα του Ν. Αμαρουσίου περιμένουν λύσεις από Δήμο και Περιφέρεια

Στη Γ.Σ. του Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου βρέθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαίρη Διακολιού, όπου παρακολούθησε τις εργασίες και άκουσε τα αιτήματα των κατοίκων.

Όπως αναφέρει, τα μέλη του συλλόγου διαμαρτύρονται για την κατάσταση της γειτονιάς τους και ιδίως για την έλλειψη πεζοδρομίων, την κακή ποιότητα του οδοστρώματος, και γενικότερα την έλλειψη έργων οδοποιίας.

Παράλληλα, προσθέτει η ίδια, αναφέρουν ως σοβαρότατο θέμα τους την έλλειψη έργου απορροής ομβρίων και την κατάσταση του ρέματος στο τμήμα που διέρχεται την περιοχή τους, του οποίου απαιτούν την ανάπλαση.

Για τα θέματα αυτά, θα συναντήσουν προσεχώς τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, ώστε να τον θέσουν προ των ευθυνών του.

«Ελπίζουμε οι πολίτες σε αυτή τη συνάντηση να μην (ξανά) ακούσουν τη διαβεβαίωση της ύπαρξης μίας μελέτης ή της πρόβλεψης κάποιας χρηματοδότησης που θα υλοποιηθούν στο άδηλο μέλλον. Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και κάθε άλλη Αρχή οφείλουν να ενσκύψουν στα προβλήματα αυτής της παραμελημένης γειτονιάς, όχι πια με λόγια και στείρες εξαγγελίες, ούτε με “ασπιρίνες”. Μόνο με έργα», σημειώνει η σύμβουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet