Ομόφωνο ψήφισμα υπεράσπισης της δημοτικής Αρχής Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
Πολιτική

Ομόφωνο ψήφισμα υπεράσπισης της δημοτικής Αρχής Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στη συνεδρίαση της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017, ψήφισμα προς υπεράσπιση της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για όσα «έκτροπα» έγιναν με αφορμή την κατασκευή του γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ακολουθεί το σχετικό ψήφισμα

Ψήφισμα

Προς τη Βουλή των Ελλήνων
Τον Πρωθυπουργό
Τον Υπουργό Εσωτερικών
Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την Περιφερειάρχη Αττικής δ
Τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα
Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ
Τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Κοινοποίηση: Έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος

Υπεράσπιση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης καταδικάζει με όλους τους τρόπους τα φαινόμενα τραμπουκισμού, βανδαλισμού και εν τέλει εκφοβισμού του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για το θέμα ανέγερσης γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέτοιες πρακτικές δεν εκφράζουν τη συλλογική δράση. Η κατάλυση της δημοκρατίας και η παρεμπόδιση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να είναι μέσο επιβολής της άποψης κάποιων.

Οι αιρετοί που έχουν εκλεγεί από τον λαό της περιοχής έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όποια και αν είναι αυτή, χωρίς να φιμώνονται, χωρίς να αισθάνονται φόβο, πολύ περισσότερο να εκφοβίζονται, με σκοπό την αποσιώπηση της άποψής των.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet