Με δύο δυναμικές γυναίκες ενισχύεται η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου
Πολιτική

Με δύο δυναμικές γυναίκες ενισχύεται η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου

Με δύο δυναμικές γυναίκες από τη δημοτική Αρχή ενισχύεται η ομάδα διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Με πρωτοβουλία και απόφαση του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου, η δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου αναλαμβάνει την εποπτεία και την ευθύνη του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, και η δημοτική σύμβουλος Μαριάννα Ζούρου τη λειτουργία του Τμήματος των Ειδικών Συνεργείων.

Αμφότερες, αναλαμβάνουν καθήκοντα εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου χωρίς αμοιβή για να πλαισιώσουν το ήδη επιτυχημένο έργο των αντιδημάρχων.

«Νομίζω ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις από εμένα τόσο για τη Δέσποινα Αϊβατζίδου, όσο και για τη Μαριάννα Ζούρου. Χρόνια τώρα έχουν αποδείξει και τις ικανότητές τους και την αγάπη που έχουν για την πόλη, ενώ, σε όποιο πόστο κλήθηκαν να προσφέρουν, άφησαν ουσιαστικό έργο. Είναι τιμή για την παράταξή μας που τις έχει στις τάξεις της, γνωρίζοντας ότι αποτελούν πολύτιμους παράγοντες στην καθημερινή προσπάθεια για να κάνουμε το Ηράκλειο ακόμα καλύτερο», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet