Νέοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι στα ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ
Πολιτική

Νέοι πρόεδροι και αντιπρόεδροι στα ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Μαρτίου οι διαδικασίες ψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης των νέων προεδρείων των Νομικών Προσώπων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ.

Καθήκοντα προέδρου του ΠΕΑΠ αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Φωτίδης και αντιπροέδρου ο πρώην πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Αντώνης Τσελέντας.

Στο Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ, καθήκοντα προέδρου αναλαμβάνει η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Άννα Ασπραδάκη, ενώ διατηρεί τα καθήκοντά της η αντιπρόεδρος, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, εύχεται μία δημιουργική και αποτελεσματική θητεία στα προεδρεία ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ και επισημαίνει ότι: «Το έργο των νέων προεδρείων θα συνεχιστεί με σημαντική προσπάθεια και πάντα με γνώμονα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον Δήμο, σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης των Νομικών Προσώπων, αλλά και παροχής υπηρεσιών στους δημότες και κατοίκους της Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως πράττει μέχρι σήμερα το σύνολο της διοίκησης. Η δημοτική μας Αρχή συνεχίζει το έργο της δυναμικά, με αρχές, ήθος και διαφάνεια, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις για την ανάπτυξη του Δήμου και για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet