Μαθήματα αυτοάμυνας ενηλίκων στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού
Αθλητισμός

Μαθήματα αυτοάμυνας ενηλίκων στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού

Συνεχίζονται τα μαθήματα αυτοάμυνας ενηλίκων στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, «με ζητούμενο την παροχή στους συμπολίτες μας βασικών δεξιοτήτων στην αντιμετώπιση περιστατικών όπου θα κληθούν να αμυνθούν και παράλληλα η βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:30 – 22:00 και κάθε Σάββατο 18:30 – 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Όπως τονίζεται, το μηνιαίο κόστος ανέρχεται σε €20/άτομο, τιμή κάτω του 50% των ισχυουσών στο «εμπόριο» ώστε να είναι προσιτό σε κάθε δημότη. Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μόνο στο τμήμα του Σαββάτου προς €10/μήνα. Για μέλη οικογενειών θα παρέχεται έκπτωση 50% στο κάθε πρόσθετο μέλος του βασικού, έκπτωση που δικαιούνται και οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, φοιτητές, στρατιώτες, και άτομα με αναπηρία πάνω από 67%, μετά από προσκόμιση σχετικών δικαιολογητικών, καθώς και οι εργαζόμενοι στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και τα παιδιά τους (τηλ: 210 6728043).

«Οι καθημερινές απειλές για την ατομική ασφάλεια, αλλά και γι’ αυτή των οικείων μας, καθημερινά αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό. Μην επιτρέψετε λοιπόν τη θυματοποίησή σας: εκπαιδευτείτε στο Ισραηλινό Σύστημα KAPAP Israeli Academy από κορυφαίο εκπαιδευτή, έμπειρο και μάχιμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και αθλητή της πάλης υποταγής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet