Το ΚΟΙΠΑΠ… πάει θέατρο στις 8 Απριλίου
Κοινωνία

Το ΚΟΙΠΑΠ… πάει θέατρο στις 8 Απριλίου

Το Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με πρωτοβουλία που χαιρέτισε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, πηγαίνει στο θέατρο Κάππα το Σάββατο 8 Απριλίου στην κωμωδία του Francis Veber «Δείπνο Ηλιθίων» σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

Εγγραφές και εξόφληση έως την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017. Τιμή συμμετοχής: 14 ευρώ το άτομο (10 ευρώ θέατρο και 4 ευρώ μεταφορά). Το πούλμαν θα αναχωρήσει ως εξής: από το δημαρχείο (Χρ. Σμύρνης) στις 16:45 και από το γήπεδο (Άνω Πεύκη) στις 17:00.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συνεχίζει να παρουσιάζει με τους συνεργάτες του την κλασική κωμωδία του Francis Veber, ένα έργο με εξαιρετική αναγνώριση διεθνώς, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε. Πολύ χιούμορ, πολλή ανθρωπιά και σάτιρα στον κοινωνικό ρατσισμό, που έτσι κι αλλιώς υφέρπει στις κοινωνίες του πολιτισμένου κόσμου μας.

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής. Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι΄ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στο σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές που διαλύουν τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος «man of the year», Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος. Τελικά, ποιος απ΄ τους δύο είναι ο ηλίθιος;

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
  • Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου
  • Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή
  • Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
  • Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
  • Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Αννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Τάκης Παπαματθαίου.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ως εξής:

  • Στην Άνω Πεύκη κάθε Δευτέρα από 10:30 π.μ. έως 12.30 μ.μ.
  • Στην Κάτω Πεύκη κάθε μέρα από 10:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8022187 (1ο ΚΑΠΗ), 2106120567(2ο ΚΑΠΗ)

Υπεύθυνη μελών ΚΑΠΗ Πεύκης, Στέλλα Χατζηβασιλείου, τηλ. 6936 930877.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, που κρατιούνται για τα θέατρα και κάποιες εκδηλώσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να εξαντληθούν οι θέσεις πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία για κάθε εκδήλωση. Στην κατάσταση συμμετοχής προηγούνται τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet