Η Γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής «κλείδωσε» τη 2η θέση
Αθλητισμός

Η Γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής «κλείδωσε» τη 2η θέση

Η Γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση, πέτυχε την πέμπτη της φετινή νίκη και με 15 βαθμούς «κλείδωσε» ουσιαστικά τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου στην Α’ Εθνική κατηγορία, στο οποίο και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φείδωνος Άργους ή Μεσολογγίου 2008, όπως δείχνει η σημερινή θέση των ομάδων στον 3ο όμιλο.

Το αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων, καθώς η Αγία Παρασκευή πέτυχε δύο γκολ και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας σχεδόν σε όλο τον αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 40′ όταν, μετά από σέντρα από αριστερά μέσα στην περιοχή, η νεαρή Πρίφτη με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και αφού στο προηγούμενο διάστημα του αγώνα είχαν χαθεί τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες για γκολ. Στη μοναδική επίσκεψη του Ιαλυσού στο 42′ στην περιοχή της «Αγίας» και σε κόντρα επίθεση, οι φιλοξενούμενες έκαναν το 1-1.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ακριβώς η ίδια, τον Ιαλυσό να αμύνεται σωστά στα καρέ του και την Αγία Παρασκευή να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικές καταστάσεις, με κάθε δυνατό τρόπο.

Στο 55′ και μετά από μια πολύ καλή κυκλοφορία λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα έφθασε αριστερά στην προωθημένη και ξεμαρκάριστη Μιχαλοπούλου η οποία μπήκε στην περιοχή και με πολύ όμορφο πλασέ νίκησε τη Δεστούνη κάνοντας το 2-1. Η καλή κυκλοφορία και η κατοχή της μπάλας συνεχίστηκε από την Αγία Παρασκευή, ενώ δεν έλειψαν και οι ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Αγία Παρασκευή (Γιαννόγλου Γιάννης): 1. Δασκαλοπούλου, 2. Μιχαλοπούλου, 3. Γατή, 4. Μανέτα, 5. Καλογεροπούλου, 6. Ντάβου, 7. Κορομπίλια, 8. Καμαριανού, 9. Παρμαξή, 10. Πετράκη, 11. Πρίφτη – Αλλαγές: 12. Κούρου, 13. Μπάντα, 14. Τοπαλίδη, 15. Πετσετάκη, 16. Πέιου, 17. Βιτούλα, 18. Μπάδα

Α.Σ. Τριάντων Ιαλυσού Ρόδου (Χατζηαντωνίου Ε.): 1. Δεστούνη, 10. Καλλιγιάννη, 17. Φιλιππάκου, 13. Γιαννίκου, 16. Ebeja, 12. Δραπάνου, 7. Ταμπακιανού, 11. Βασιλειάδου, 18. Γρηγοριάδη, 8. Διακίδη, 2. Ιακωβίδου – Αλλαγές: 4. Κατσαρέα

Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος η Αγία Παρασκευή, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άγιο Δημήτριο, ενώ ο Ιαλυσός θα αναμετρηθεί με τα Χανιά.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Αγία Παρασκευή θα μεταβεί στην Πάτρα όπου, στο πλαίσιο του 2ου γύρου του Κυπέλου Ελλάδας, αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Πετρωτού, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet