Τέσσερις υποτροφίες σε μαθητές/τριες στην Αγ. Παρασκευή από τα Εκπ/ρια «Ο Πλάτων»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τέσσερις υποτροφίες σε μαθητές/τριες στην Αγ. Παρασκευή από τα Εκπ/ρια «Ο Πλάτων»

Τέσσερις πλήρεις υποτροφίες διετούς διάρκειας για το τμήμα ΙΒ DIPLOMA (International Baccalaureate) σε  μαθητές ή μαθήτριες που θα αποφοιτήσουν από την Α’ τάξη όλων των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων».

Η προσφορά  των υποτροφιών και οι διαδικασίες υλοποίησής της υπήρξε το αντικείμενο της σημερινής (22/3) συνάντησης και συμφωνίας του δήμαρχου Γιάννη Σταθόπουλου με την εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων Βάσια Παπαδοπούλου, που έγινε στο δημαρχείο, με τη συμμετοχή του αντιδήμαρχου Παιδείας, Πάνου Γκόνη, καθώς και της προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας Αγγελική Τζανή.

Η υποτροφία αφορά στο 100% των διδάκτρων για τη φοίτηση του/της μαθητή/τριας και τη σίτιση.

Οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροί μια οικογένεια προκειμένου το παιδί της να συμμετέχει στη διαδικασία διεκδίκησης της υποτροφίας είναι οι εξής:

  • Θα πρέπει να είναι κάτοικος και δημότης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
  • Να γνωρίζει (ο υποψήφιος/α για την υποτροφία) αποδεδειγμένα καλά την αγγλική γλώσσα (να έχει λάβει Cambridge lower ή κάποιο ισότιμο πτυχίο ως ελάχιστη πιστοποίηση γνώσης).
  • Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το κατώφλι κινδύνου της σχετικής φτώχειας, όπως αυτή ορίζεται στην τελευταία διαθέσιμη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών που δημοσιεύει η Ελληνική Στατιστική Αρχή-ΕΛΣΤΑΤ, προσαυξανόμενο κατά 3.000€ για κάθε κατηγορία όπως αυτές ορίζονται από την Αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Τζανή Αγγελική στο τηλέφωνο 2132004568.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet