Έκθεση «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»
Κοινωνία

Έκθεση «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης από την Ελληνική Αστυνομία και τη «Συμμαχία για την Ελλάδα» έκθεσης ζωγραφικής με παιδικές δημιουργίες για την οδική ασφάλεια, υποστηρίζει ο Δήμος Αμαρουσίου και προσκαλεί παιδιά και γονείς να επισκεφθούν την έκθεση στο Εμπορικό Κέντρο «Golden Hall».

Οι 214 δημιουργίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση με τίτλο «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» φιλοτεχνήθηκαν από παιδιά, στο πλαίσιο πρόσκλησης της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Σώματος, να στείλουν ηλεκτρονικά ζωγραφιές με θέμα «Ταξιδεύω με ασφάλεια στις γιορτές – συμβουλές στους γονείς», τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία και στην αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών, που μέσα από τις ζωγραφιές τους αποτυπώνουν τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες και μηνύματα. Συγκεκριμένα, τονίζει:

«Κάθε πρωτοβουλία που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας για την αποφυγή και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την καλλιέργεια οδικής παιδείας και συμπεριφοράς από μικρή ακόμη ηλικία έχει την ολόπλευρη υποστήριξή μας.

»Προσκαλούμε τους γονείς και τα παιδιά να επισκεφθούν την έκθεση, να δουν τις ζωγραφιές των παιδιών και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

»Επίσης, τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την οδική ασφάλεια. 12 από τις ζωγραφιές θα πλαισιώσουν το θεματικό ημερολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας για το επόμενο έτος».

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 21 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου, θα είναι ανοικτή δωρεάν για το κοινό και θα λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet