Παράδοση τροφίμων από το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ν. Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Παράδοση τροφίμων από το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ν. Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

Αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Ιωνίας, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.

Η παράδοση έγινε παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Λίλιαν Αθυμαρίτου, του συντονιστή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Δημήτρη Κυριόγλου, του προϊσταμένου του Τμήματος Προαγωγής Υγείας, Μιχάλη Σουρμελή, και πολλών εθελοντών.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού εκπροσωπήθηκε από την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Νάντια Σουμπασάκη, και τα μέλη Αυλωνίτη Σπύρο, Κωστούλα Γιώργο, Λιόγα Πόπη, Παπαναστασίου Γιάννη, Παυλοπούλου Ρούλα, Σαβρανάκη Γιώργο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν σε δράσεις αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης και δραστηριοποίησης των πολιτών.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ενεργών Πολιτών Νέου Ψυχικού – Φιλοθέης – Ψυχικού για την προσφορά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet