Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 30 Μαρτίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς στις 30 Μαρτίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (παντοπωλείο), επί της οδού Πλαταιών 12 και Μακεδονίας, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με εκπρόσωπο τον κ. Μήτση Αριστείδη του Προκοπίου.
  2. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (υπεραγορά τροφίμων) – Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος για διερχόμενους πελάτες, επί της Λ. Κηφισίας αρ. 326 στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Άλφα Βήτα Βασιλόπουλος Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «ΑΒ Βασιλόπουλος… και του πουλιού το γάλα».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δροσίνη αρ. 5, στον κ. Παναγιωτίδη Νικόλαο του Γεωργίου και με διακριτικό τίτλο «Μουστάκι».
  4. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης στην είσοδο – έξοδο στάθμευσης επί της οδού Ομήρου αρ. 25, στην Κηφισιά».
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Αιολίας έμπροσθεν του Γυμναστηρίου Mega Gym, στο Ο.Τ.513 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων επί της οδού Καραϊσκάκη στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet