Το μιούζικαλ «Η Ομπρέλα των Θαυμάτων» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Πολιτισμός

Το μιούζικαλ «Η Ομπρέλα των Θαυμάτων» στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Το διαδραστικό μιούζικαλ για παιδιά 4 – 12 ετών «Η Ομπρέλα των Θαυμάτων», των Ζανό Ντάνια και Πρόδρομου Μακρίδη, παρουσιάζεται την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην αίθουσα Θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού.

Την εκδήλωση διοργανώνει το «Στέκι του Παιδιού» Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Υπόθεση: 7 διαφορετικές ιστορίες παρουσιάζονται από την ηρωίδα του έργου Λίτσα Ομπρελίτσα και τη μαγική της ομπρέλα, με οπτικά εφέ, βίντεο, φωτογραφίες και τραγούδια.

Πάνω σε σύγχρονα θέματα της εποχής μας, όπως ρύπανση, φιλοζωία, ρατσισμός, ασφάλεια στο διαδίκτυο, μάθηση, καταναλωτισμός, διατροφή και αγάπη για τη φύση και τον άνθρωπο.

Συντελεστές:

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ζανό Ντάνιας.
Στίχοι-Μουσική: Πρόδρομος Μακρίδης.
Παίζουν: Ζανό Ντάνιας, Στέλλα Φώτση, Στέφανος Γεωργόπουλος, Ελένη Μυστικού (τέσσερις ηθοποιοί ερμηνεύουν δεκαπέντε ρόλους).

Η παράσταση διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 με το «Τιμητικό Βραβείο Σύνθεσης και Αξιοποίησης Δημόσιου Χώρου και Πρωτότυπης Παρουσίασης για Θέαμα στον Δρόμο».

Ο Ζανό Ντάνιας (Παρίσι 15 Δεκεμβρίου 1954) είναι Έλληνας ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Παρακολούθησε μαθήματα παντομίμας στο Παρίσι από τον Μαρσέλ Μαρσώ, συμμετείχε στους θιάσους Ποταμίτη, Γεωργούλη, Καρέζη, Βουγιουκλάκη, Πιατά κ.ά., και πρωταγωνίστησε σε οπερέτες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η παράσταση θα διεξαχθεί από τις 16:00 έως τις 17:15 και είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το εισιτήριο της παράστασης είναι 5 ευρώ.

Αίθουσα Θεάτρου Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού: Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ. 210 6728043.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet