Επίθεση από «αναρχικούς» καταγγέλλουν οι Οργανώσεις Βάσης ΚΚΕ και ΚΝΕ Μελισσίων
Πολιτική

Επίθεση από «αναρχικούς» καταγγέλλουν οι Οργανώσεις Βάσης ΚΚΕ και ΚΝΕ Μελισσίων

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την επίθεση που -όπως υποστηρίζουν- δέχθηκαν από «αντιεξουσιαστικές ομάδες» στο ΓΕΛ Μελισσίων, την ώρα που έγραφαν αντιφασιστικά συνθήματα και συνθήματα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, εξέδωσαν οι Οργανώσεις Βάσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Μελισσίων, στην οποία κι αναφέρουν τα εξής:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την προσπάθεια που έγινε να εμποδιστούν μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ την ώρα που έγραφαν αντιφασιστικά συνθήματα και συνθήματα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά την Πέμπτη 23/3/2017, στο ΓΕΛ Μελισσίων.

Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό και μαθητικό κίνημα!

Οι προβοκατόρικες ενέργειες από αυτοαποκαλούμενους «αναρχικούς» δεν σταμάτησαν εκεί, αφού συνέχισαν να εκφράζουν το μίσος τους ενάντια στην ΚΝΕ και το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, σκίζοντας πανό, γράφοντας υβριστικά συνθήματα κ.ά.

Είναι ύποπτος ο ρόλος τους, όταν προκαλούν, εμποδίζουν την ενημέρωση των μαθητών, κατεβάζουν αφίσες της ΚΝΕ, γεμίζουν το σχολείο με αντικομμουνιστικά συνθήματα, επιτίθενται σε μέλη της ΚΝΕ, απειλώντας και «προειδοποιώντας»!

Είναι ύποπτος ο ρόλος τους, όταν επιλέγουν να αμαυρώσουν και να αποπροσανατολίσουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις, με πιο πρόσφατες αυτές που ξέσπασαν με αφορμή τις Πανελλήνιες, προσπαθώντας να αποτρέψουν τους μαθητές από την οργανωμένη διεκδίκηση όσων τους ανήκουν.

Σε μια περίοδο που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ πρωτοστατούν στην οργάνωση της αντίστασης και του αγώνα του λαού και της νεολαίας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, η στοχοποίηση της ΚΝΕ και των μελών της  δείχνει και ποια συμφέροντα υπηρετούν. Τελικά, όμως, το ζήτημα δεν είναι απέναντι σε ποια πολιτική δύναμη θέλουν να ασκήσουν αυτήν την απαράδεκτη τραμπούκικη τακτική φίμωσης, αλλά η ίδια η πρακτική και η τακτική αυτών των δήθεν «αντιεξουσιαστικών» ομάδων μέσα στο κίνημα.

  • Για να περιφρουρήσουμε, οι νέοι και οι νέες, τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, παλεύοντας για τη ζωή που μας αξίζει μαζί με τον εργαζόμενο λαό.
  • Για να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στους μετανάστες, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην αιτία που γεννά πολέμους, προσφυγιά, φτώχεια και φασισμό.
  • Για να σταματήσει εδώ και τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., που πάνε να βάλουν «μπουρλότο» στη γειτονιά μας με θύματα πάλι τους λαούς.

Καλούμε μαζικά τη νεολαία, τους μαθητές, να καταδικάσουν την προσπάθεια εκφοβισμού και τις προβοκατόρικες ενέργειες που στόχο έχουν να βάλουν εμπόδια στον αγώνα ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε., που τσακίζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες της νεολαίας και των εργαζομένων, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς».

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet