Νέο Δ.Σ. στον ΟΠΑΘ με «αιχμές» Β. Μπούρα για πιθανά κωλύματα
Αθλητισμός

Νέο Δ.Σ. στον ΟΠΑΘ με «αιχμές» Β. Μπούρα για πιθανά κωλύματα

Παρέμβαση στη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης (Τρίτη 28 Μαρτίου 2017) σχετικά με τον ορισμό των νέων μελών στο Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) έκανε ο τέως πρόεδρος του εν λόγω Νομικού Προσώπου και πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Μπούρας.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας ρώτησε τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη εάν στο προτεινόμενο νέο Δ.Σ. υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη τα οποία εργάζονται σε αθλητικά σωματεία και άρα, μήπως υπάρχει κώλυμα στις περιπτώσεις που το Δ.Σ. του ΟΠΑΘ θα συζητά για θέματα που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους αθλητικούς φορείς.

Μεσολάβησε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης και συνεννοήσεις μεταξύ του δημάρχου και του νέου προέδρου του Οργανισμού, Παναγιώτη Μούστρη και στην επανάληψη των εργασιών, απάντηση στον κ. Μπούρα ανέλαβε να δώσει ο νομικός σύμβουλος του Δήμου. Όπως υποστήριξε, δεν υφίσταται κανένα νομικό πρόβλημα, αρκεί τα εν λόγω μέλη να μην συμμετάσχουν στη λήψη αποφάσεων που να σχετίζονται με τα αθλητικά σωματεία στα οποία εργάζονται.

Ωστόσο, ο τέως πρόεδρος του ΟΠΑΘ επανήλθε, ρωτώντας εκ νέου τι θα γίνει όταν θα έρθει θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για ζήτημα που αφορά σε αθλητικό σωματείο στο οποίο εργάζεται συγγενικό πρόσωπο α’ βαθμού δημοτικού συμβούλου της διοίκησης. Αυτή τη φορά, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος, ο οποίος «έκοψε» τη συζήτηση εκεί, λέγοντας ότι «ο νομικός σύμβουλος έδωσε την απάντηση που έπρεπε».

Το νέο Δ.Σ. στον ΟΠΑΘ

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet