Συμμετοχή Δήμου Παπάγου – Χολαργού στη δράση «Let΄s do it Greece»
Κοινωνία

Συμμετοχή Δήμου Παπάγου – Χολαργού στη δράση «Let΄s do it Greece»

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας «Let΄s do it Greece», συμμετέχει στην εθελοντική δράση καθαρισμού, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια σε παγκόσμια κλίμακα.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τους τόπους τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Η δράση θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 10:00 π.μ., ο Δήμος καλεί τους κατοίκους της πόλης, παιδιά και ενήλικες, να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση και όλοι μαζί να δείξουν, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «πώς με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι “να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε”».

Τα σημεία που έχουν επιλεγεί να καθαριστούν στον Δήμο μας είναι:

  • Πρόποδες του Υμηττού (αριστερά και δεξιά της οδού Αναστάσεως).
  • Εξωτερικός Χώρος Κοιμητηρίου Παπάγου.

Συνάντηση στις 10:00 στη διασταύρωση της οδού Αναστάσεως με την οδό Χατζηκωνσταντή. Για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, στις 9:30 θα ξεκινήσει δημοτικό λεωφορείο από το δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).

  • Αθλητικό Κέντρο στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (οδός Νευροκοπίου 4-6) συνάντηση στο Κέντρο Νεότητας στις 10:00.

Τον συντονισμό της δράσης θα αναλάβει το προσωπικό του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ με τους εθελοντές της Δασοπροστασίας Παπάγου – Χολαργού. Απαραίτητο υλικό για τον καθαρισμό των χώρων (σακούλες και γάντια) θα διανεμηθεί από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Όπως τονίζει ο Δήμος προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση: «Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δώσουμε λοιπόν την Κυριακή 2 Απριλίου δυναμικό “παρών”, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet