Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον Αστέρα Πεύκης
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον Αστέρα Πεύκης

Τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, επισκέφθηκε ο Αθλητικός Σύλλογος Αστέρας Πεύκης μετά τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχε στο τραμπολίνο στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου με τίτλο Flower Cup, που διεξήχθη στην Ολλανδία στις 18 και 19 Μαρτίου 2017.

Συγκεκριμένα, την 1η θέση στην κατηγορία του έλαβε ο 13χρονος Αλέξανδρος Μακρής (Class II – Men), την πρώτη, επίσης, θέση η Λυδία Τουτζόγλου στην κατηγορία της (Class II – Women) και την 3η θέση η 14χρονη Αναστασία Παπαδημητρίου στην κατηγορία της (Class I – Girls).

Από την πλευρά του ο δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά για το φίλαθλό τους πνεύμα και τις σημαντικές επιτυχίες τους  στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ολλανδία, αλλά και τη σειρά επιτυχιών που διαθέτουν στο ενεργητικό τους από το 2013, έτος ίδρυσης του Αθλητικού Συλλόγου που δραστηριοποιείται στο τραμπλίνο, στον ακροβατικό διάδρομο, στην ενόργανη γυμναστική και στην ακροβατική με ειδική τεχνογνωσία στο τραμπολίνο και τον ακροβατικό διάδρομο. Ο Αστέρας Πεύκης αποτελεί, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ένα από τα καλύτερα σωματεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο με 250 παιδιά σε όλα τα τμήματα δραστηριοποίησής του. Είναι ταυτόχρονα ο καλύτερος Σύλλογος σε πανελλαδικό επίπεδο βάσει αξιολόγησης της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Στο χαρτοφυλάκιο των επιτυχιών του διαθέτει πανευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις, όπως παραδείγματος χάριν τη διάκριση της Λίλας Κασάπογλου στην τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο και την πρώτη θέση ως αναπληρωματική γυναικών στην Ολυμπιάδα του Ρίο, αλλά και των Δημήτρη και Ευάγγελου Μακρή στην 6η θέση στο συγχρονισμένο τραμπολίνο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.

Οι περισσότερο πρόσφατες διακρίσεις, εάν εξαιρεθεί αυτή του Παγκόσμιου Κυπέλου Flower Cup στην Ολλανδία τον τρέχοντα μήνα, άπτονται στον ακροβατικό διάδρομο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2016 στο Λούλε της Πορτογαλίας όπου κερδήθηκαν δύο ασημένια μετάλλια με την Αναστασία Εφραίμογλου στην ατομική της κατηγορία, αλλά και στην ομαδική με τους Αρετή Κέντρου, Άρτεμις Χάλαρη και Αγγελίνα Ζορμπά.

«Ο Αλέξανδρος, η Λυδία, η Αναστασία είναι μικροί προέφηβοι και έφηβοι του Δήμου μας που τιμούν το αθλητικό πνεύμα, δείχνουν τον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι και μεταφέρουν το όνομα της Λυκόβρυσης – Πεύκης από άκρη σε άκρη στη γη. Μας κάνετε περήφανους. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, θερμά συγχαρητήρια. Πολλά συγχαρητήρια και στους άξιους προπονητές τους, τη Βαρβάρα Βοϊβόδα στο τραμπολίνο και τον Απόστολο Σταυριανίδη στον ακροβατικό διάδρομο», τόνισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet