«Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών» στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού
Κοινωνία

«Ο κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών» στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού

«Ο Κόσμος μέσα από τα μάτια των παιδιών» είναι το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βαρβαρέσου στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2017.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Δήμου το Φεστιβάλ γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του και «στέλνει από άκρη σε άκρη σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης μήνυμα ενότητας, συλλογικότητας και αγάπης, όλα όσα δηλαδή χαρακτηρίζουν τους μικρούς λιλιπούτειους, αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά του Δήμου».

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε πρόσφατα η συνάντηση των φορέων, των συλλόγων, αλλά και των εθελοντών, με συμμετοχή που, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όπου και τέθηκαν οι οργανωτικές βάσεις για το Φεστιβάλ. Ακολούθησε την Τρίτη 28 Μαρτίου η δεύτερη συνάντηση της πρώτης βάσης της Επιτροπής Διοργάνωσης όπως αυτή προέκυψε από την πρωταρχική συνάντηση. «Οι οικογένειες όμως», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «είναι πάντα δεκτικές να αυξήσουν τα μέλη τους… και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αλλά και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους μεγάλους που βιώνουν την καθημερινότητα του Δήμου μέσα από την τρυφερή ματιά των παιδιών, να επικοινωνήσουν με τον Δήμο και το ΠΕΑΠ και να συμμετάσχουν με τις δικές τους ιδέες, δράσεις, πρωτοβουλίες και δημιουργική σκέψη στα φετινά 40ά γενέθλια διοργάνωσης του Φεστιβάλ. …Και σύμφωνα με την ιδέα της μικρής Μαρίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών: “Να φτιάξουμε μία τσουλήθρα μεγάλη… να ξεκινά από τη Λυκόβρυση και να καταλήγει στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη και εμείς οι μικροί να τσουλάμε όλη μέρα στην τσουλήθρα και να μεταφέρουμε τα δώρα μας για τη μεγάλη παιδική γιορτή του Μαΐου. Να σβήσουμε και 40 κεράκια όλοι μαζί;”. 

»Ο Δήμος και το ΠΕΑΠ με μία μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά περιμένει όλους σας να μας πείτε τις ιδέες σας για το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού, όπως η μικρή Μαρία και όλοι μαζί στο μεγάλο σπίτι μας, τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης να γιορτάσουμε φέτος “Τον Κόσμο μέσα από τα Μάτια των Παιδιών μας”. Όλοι μαζί με πανηγυρικό πνεύμα για να αποθεώσουμε τη μεγάλη Μαγιάτικη παιδική γιορτή στον Δήμο!».

Οι προφεστιβαλικές δράσεις που θα αναβιώσουν φέτος τιμώντας την ιστορία του Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο μετά από πρόταση του προέδρου του ΠΕΑΠ, Χρήστου Φωτίδη, θα ξεκινήσουν άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις προφεστιβαλικές δράσεις, αλλά και στο Φεστιβάλ Παιδιού μπορούν να επικοινωνήσουν σχετικά με την κα Γεωργία Παπαγιάννη καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 6140612.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet