Διατήρηση λειτουργίας του Α.Τ. Πεντέλης ζητεί ο δήμαρχος
Κοινωνία

Διατήρηση λειτουργίας του Α.Τ. Πεντέλης ζητεί ο δήμαρχος

Τη διατήρηση της λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος (Α.Τ.) και Τμήματος Ασφαλείας (Τ.Α.) Πεντέλης ζητεί από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα, ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του προς τον υπουργό, ο δήμαρχος Πεντέλης τονίζει:

Κύριε υπουργέ,

Σας γνωρίζουμε ότι παρά την αλληλογραφία που έχουμε ανταλλάξει για το θέμα, όπως στα συνημμένα σχετικά φαίνεται, οι τελευταίες πληροφορίες μας είναι η δρομολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Εκτιμώντας ότι ο Δήμος Πεντέλης είναι ο δεύτερος σε έκταση Δήμος της Αττικής με εβδομήντα πέντε χιλιάδες (75.000) στρέμματα ζώνης ευθύνης και αναπτύσσεται με μεγάλες αρτιότητες οικοπέδων σε απομακρυσμένες δασικές περιοχές δύσκολα επιτηρούμενες, θεωρούμε ότι για ουσιαστικούς και ψυχολογικούς λόγους η ύπαρξη Αστυνομικού Τμήματος στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης (Αστυνομικού Τμήματος ή Σταθμού) είναι επιβεβλημένη.

Ο Δήμος Πεντέλης στα πλαίσια μιας τέτοιας λύσης είναι διατεθειμένος και να εξεύρει κτήριο για την εγκατάσταση  Αστυνομικού Τμήματος ή Σταθμού και να επιφορτιστεί την υποχρέωση πληρωμής του ενοικίου στο ήδη υφιστάμενο κτήριο.

Κύριε υπουργέ,

λόγω και της τεράστιας ανησυχίας που οι πληροφορίες αυτές έχουν δημιουργήσει στους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης σε συνδυασμό και με τις συνεχιζόμενες  διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή εκτιμούμε ότι θα πρέπει να επέμβετε και να στηρίξετε το αίτημά μας στα πλαίσια και της συγκεκριμένης πρότασής μας που δεν επιβαρύνει οικονομικά το υπουργείο σας.

Ο δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet