«Εμφύλιος» στα juniors του ΓΣΑΠ και τρίτη νίκη για τις παγκορασίδες
Αθλητισμός

«Εμφύλιος» στα juniors του ΓΣΑΠ και τρίτη νίκη για τις παγκορασίδες

Επιτυχώς διεξήχθη και ο τελικός του Διαγωνισμού Βολών που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) για τις ακαδημίες της, ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο αγώνων της ομάδας γυναικών.

Στο αγωνιστικό «κομμάτι» οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους, ενώ τα juniors του Συλλόγου ήρθαν αντιμέτωπα μεταξύ τους σε έναν «εμφύλιο» από τον οποίο νικήτρια αναδείχθηκε η «οικογένεια» του ΓΣΑΠ.

Αναλυτικά:

Παγκορασίδες: Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΓΣΑΠ 27-46

Δεκάλεπτα: 08-16, 09-10, 04-11, 06-09

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα των παγκορασίδων του ΓΣΑΠ. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, και παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και τα πολλά χαμένα layup, δεν κινδύνευσαν σε κανένα σημείο απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Αετός Πικερμίου.

Επόμενος αγώνας για τις Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στις 19:30, εντός έδρας με την ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (Χατήρας): Γεωργοπούλου, Κουβαριώτου, Γιαννακάκου, Φελούρη, Νάστο, Γκαράνη, Αποστόλου, Χατζάκη, Παπακωνσταντίνου, Παλάσκα, Οικονόμου.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Κυρκοπούλου, Πλώτα, Κακοσούρη, Θεοφάνη Ι., Γάζου, Πατσατζή, Λαχανά, Θεοφάνη Μ., Ζανίκα Χ., Κωλέτση, Γεωργοπούλου, Λαΐνα, Ζανίκα Κ., Λιλικάκη, Λάμπρου.

Τουρνουά Juniors: ΓΣΑΠ Β – ΓΣΑΠ Α
Ένας «εμφύλιος» γεμάτος αγάπη

Οι δύο ομάδες, με τις οποίες συμμετέχει ο ΓΣΑΠ στο τουρνουά Junios της ΕΣΚΑ, αντιμετώπισαν η μία την άλλη μέσα σε οικογενειακό κλίμα, γεμάτο αγάπη για το μπάσκετ και χαμόγελα από αθλήτριες, προπονητές και γονείς,  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣΑΠ δίνει τα συγχαρητήριά της στους προπονητές Δημήτρη Ραρή και Λάουρα Νιτουλέσκου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, καθώς και στις αθλήτριες για τη μεγάλη τους βελτίωση.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα Α, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, με αντίπαλο την ομάδα των Μελισσίων (10:30, Κοντόπευκο) και για την ομάδα Β, την Κυριακή 9 Απριλίου με αντίπαλο τον Α.Ο. Πικερμίου (17:45, Πικέρμι).

ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου): Λιάρου, Σινάνογλου Κ., Συρίγου, Σινάνογλου Α., Κουτούγερα, Λυμπεροπούλου, Οικονόμου Α., Μπαλάσκα, Χαραλάμπους, Λυραντζάκη, Οικονόμου Ι., Τούτση.

ΓΣΑΠ Α (Ραρής): Μύτση, Κανιστρά, Κέντρου, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκη, Δασκαλάκη, Κατωμέρη, Ξηραδάκη, Μίνκωφ, Λιοντάκη.

Τελικός Διαγωνισμού Βολών

Στο ημίχρονο του αγώνα γυναικών ΓΣΑΠ – ΣΠΟΡΤΙΓΚ πραγματοποιήθηκε ο Τελικός Διαγωνισμός Βολών, στον οποίο έλαβαν μέρος οι εννέα νικήτριες από τους τρεις προκριματικούς. Οι τρεις νικήτριες του τελικού ήταν: από τα Juniors η Αναστασία Σινάνογλου, από τα προμίνι η Αθηναΐς Κακοσούρη και από τις Κορασίδες η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου.

Την απονομή των βραβείων στις νικήτριες έκανε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Δταθόπουλος, δίνοντας στην καθεμία από μία μπάλα μπάσκετ με την υπογραφή του μπασκετομπολίστα Αργύρη Καμπούρη και από ένα δώρο από τους τρεις δωροθέτες, το κατάστημα χειροποίητων χαλιών Altai, το κατάστημα εσωρούχων Εσώτερα και το κατάστημα φωτισμού Μαυραγάνης, τους οποίους η διοίκηση του Συλλόγου  ευχαριστεί ιδιαίτερα, μέσω ανακοίνωσής της, για την προσφορά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet