Πασχαλινό bazaar με ευφάνταστες δημιουργίες πολιτών Λυκόβρυσης & Πεύκης
Πολιτισμός

Πασχαλινό bazaar με ευφάνταστες δημιουργίες πολιτών Λυκόβρυσης & Πεύκης

Χειροποίητες καλλιτεχνικές δημιουργίες κατασκευασμένες με πολύ μεράκι και αγάπη παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του πασχαλινού bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας από τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μ. Μερκούρη» στο Ηλιακό Χωριό.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πασχαλινό bazaar

Την Έκθεση Καλλιτεχνών επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος περιηγήθηκε στις δημιουργίες και τα εκθέματά της και έστειλε στους δημιουργούς μήνυμα ενότητας επισημαίνοντας: «Συγχαρητήρια για τις ευφάνταστες δημιουργίες σας. Μοιραζόμαστε όλοι μας στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τις ίδιες αξίες. Αυτές είναι η αγάπη για τη δημιουργία, τον πολιτισμό, την τέχνη, τα γράμματα, την ελευθερία της ψυχής. Καλό Πάσχα σε όλους και πάντοτε δημιουργικά με υγεία!».

Το πασχαλινό  bazaar ελεύθερης καλλιτεχνικής δημιουργίας επισκέφθηκε και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος συνομίλησε με τις δημιουργούς τέχνης για τα εκθέματά τους. «Ο Πολιτισμός πηγάζει μέσα από την ψυχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτίδης μετά την επίσκεψή του στην Έκθεση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet