Πηγαίνω στο παζάρι της ΖΩΦΙΨΥ… βοηθάω ένα αδέσποτο
Κοινωνία

Πηγαίνω στο παζάρι της ΖΩΦΙΨΥ… βοηθάω ένα αδέσποτο

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 οι πολίτες του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού διαλέγουν τα εδέσματα της προτίμησής τους και ενισχύουν το έργο για την προστασία των αδέσποτων της πόλης.

Όπως ενημερώνει η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού:

«Παστίτσιο ή σαλάτα με πλιγούρι; Πάστα φλώρα ή κουλουράκια με τζίντζερ; Όπως κάθε φορά, μαγειρεύουμε για σας με μεράκι σπιτικά φαγητά, και λαχταριστά γλυκά.

»Με κέφι προετοιμάζουμε την εκδήλωσή μας “Μαγειρεύουμε σπιτικά, βοηθάμε τα αδέσποτα”, και προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε με τις μαγειρικές μας ικανότητες… Θα μπορούσατε κι εσείς να βοηθήσετε και θα χαρούμε πολύ να μας φέρετε κάτι που δημιουργήσατε, στην εκδήλωσή μας το Σάββατο, σε ατομική συσκευασία, έτοιμο προς πώληση. Κι αν δεν σας αρέσει η μαγειρική, ελάτε να διαλέξετε από μεγάλη ποικιλία σπιτικών γεύσεων, αλμυρών και γλυκών.

»Στο Πασχαλινό Παζάρι της ΖΩΦΙΨΥ αποκτήστε τα αγαπημένα προϊόντα του σωματείου μας (μπλουζάκια, ποδιές και τσάντες) και φυσικά γλυκά, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα».

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι το ιστορικό σωματείο, το οποίο πρωτοστάτησε τις περασμένες δεκαετίες στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων του πρώην Δήμου Ψυχικού. Σήμερα, είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, αποτελούμενο αποκλειστικά από εθελοντές και υποστηρίζει το πρόγραμμα περίθαλψης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται και στις τρεις κοινότητες.

Η δράση θα υλοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 17:00 στην Α΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet