Συνάντηση δημάρχου Αγ. Παρασκευής με το νέο Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση δημάρχου Αγ. Παρασκευής με το νέο Δ.Σ. της ΕΝΕΒΑΠ

Συνάντηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, με τη συμμετοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχου, και της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Ελισ. Πετσατώδη, με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, στο δημαρχείο της πόλης. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Β. Τσαγκάρης, ο αντιπρόεδρος, Ι. Πρασσάς, και τα μέλη, Στ. Κακκαβίκος, Ανδρ. Γωγάκης, Ελ. Αθανασιάδη και Δ. Κουτονιάς.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της ΕΝΕΒΑΠ έθεσαν τα θέματα που απασχολούν την Ένωση και σχετίζονται με τον Δήμο, όπως και αιτήματα για την αντιμετώπισή τους. Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας του πανηγυριού στην οδό Αγίου Ιωάννου κατά το διήμερο της γιορτής της πολιούχου της πόλης, ελεγχόμενης στάθμευσης,  υποστήριξης της τοπικής αγοράς (με εκδηλώσεις, φυλλάδια, διαφημιστικά πλαίσια σε κομβικά σημεία κ.ά.) και περαιτέρω ενίσχυσης των πετυχημένων διοργανώσεων των Χριστουγέννων και της Αποκριάς.

Στη συζήτηση διαπιστώθηκε, όπως ενημερώνει ο Δήμος, σύγκληση απόψεων και συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας Δήμου – ΕΝΕΒΑΠ για τη στήριξη και ανάπτυξη της αγοράς της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet