Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δ.Ε. Κηφισιάς τη Μ. Δευτέρα

0
95 Προβολές

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (παντοπωλείο), επί της οδού Μακεδονίας αρ. 27, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Ευ Βιοτική Εμπορία Ιατρικών Ειδών – Ειδών Διατροφής».
  2. Επί αιτήσεως Χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πλήρους γεύματος (εστιατόριο – αναψυκτήριο) – Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια), επί της οδού Ρόδων αρ. 1 και Ελαιών στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «Δημήτριος Παπανδρέου Τυποβαφεία Φινιστήρια Ανώνυμος Εταιρεία» και με διακριτικό τίτλο «Δημ. Παπανδρέου Α.Ε.».
  3. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Χαρ. Τρικούπη αρ. 48, στην εταιρεία με την επωνυμία «Nolita Athens ΙΚΕ».
  4. Ονομασία πεζόδρομου στην περιοχή «Γράμμος – Φοίνικας» μεταξύ των οδών Εστίας και Πανσέδων.
  5. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Δρυμώνος αρ. 1, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων επί της οδού Ξενίας στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αίτημα για παραχώρηση θέσης στάθμευσης, σε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, στην οδό Ιλισίων αρ. 24, στην Κηφισιά».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up