Ομιλία για τη διαχείριση του μαθητικού άγχους στο 1ο ΓΕ.Λ. Πεύκης
Κοινωνία

Ομιλία για τη διαχείριση του μαθητικού άγχους στο 1ο ΓΕ.Λ. Πεύκης

Με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση του μαθητικού και «γονεϊκού» άγχους, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Πεύκης, με την υποστήριξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης του ΚΟΙΠΑΠ, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Ιδέες και απόψεις για μία ρεαλιστική αντιμετώπιση του άγχους προς της δοκιμασίας των εξετάσεων».

Συντονίζουν η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Ελευθερία Πατακάκη, και η σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – ψυχοθεραπεύτρια, Μαρία Ντίνου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες δύο ομιλίες:

  • Την Παρασκευή 7 Απριλίου, μετά το τέλος των μαθημάτων του 1ου Λυκείου Πεύκης, στους χώρους του και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς μαθητών του Λυκείου.
  • Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 17:00, στον ίδιο χώρο (1ο Λύκειο Πεύκης) και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και γονείς του Δήμου.

Την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων χαιρετίζουν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, και η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, επισημαίνοντας ότι θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια στον Δήμο που στόχο έχει την ενότητα, την ψυχική ηρεμία και τη διατήρησης της κοινωνικής ευημερίας και συνοχής στη Λυκόβρυση – Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet