«Κολυμπώ για τους άλλους» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Αθλητισμός

«Κολυμπώ για τους άλλους» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Εκδήλωση που συνδυάζει τον αθλητισμό με το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης με τίτλο «Κολυμπώ για τους άλλους» την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στην πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού (Ρ. Φεραίου & Μπουμπουλίνας).

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα τρία προηγούμενα έτη το «Κολυμπώ για τους άλλους» που διοργάνωσαν ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Τόνια Μαχαίρα, θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους» πραγματοποιείται με την επιμέλεια της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «The Extra Mile» και περιλαμβάνει 30λεπτη κολύμβηση με αντίστοιχη χρονομέτρηση της απόστασης που θα διανύσει ο κάθε κολυμβητής.

Τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας Και Προστασίας Μητέρας Και Παιδιού. Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 8:30 έως τις 15:00.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται σε 10 ευρώ ανά άτομο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet