Ήττα για ΑΕΝΚ και επεισόδια στη λήξη
Αθλητισμός

Ήττα για ΑΕΝΚ και επεισόδια στη λήξη

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε και από τις αποφάσεις των διαιτητών η ΑΕΝΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ με σκορ 75-79, στο παιχνίδι που διεχήθη την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Ζηρίνειο.

Η ομάδα της Νέας Κηφισιάς έμεινε στο πρώτο ημίχρονο πίσω στο σκορ μέχρι και με 17 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι. Με την υποστήριξη των φιλάθλων της, η ΑΕΝΚ φάνηκε στο β΄ ημίχρονο να μπορεί να πάρει τη νίκη και να ισοφαρίσει σε 1-1 τα παιχνίδια.

Στο 68-69 και με την ΑΕΝΚ να έχει την μπάλα, αλλά και την ευκαιρία να περάσει μπροστά στο σκορ, οι διαιτητές χρέωσαν τον Βασίλιεβιτς με επιθετικό φάουλ, ενώ ο Λιακόπουλος ευστοχούσε σε τρίποντο. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Μετά τις διαμαρτυρίες, οι διαιτητές χρέωσαν με τεχνική ποινή τον πάγκο της ομάδας. Βασίλιεβιτς και Ηλίας Παπαθεοδώρου (τεχνικός της ΑΕΝΚ) αποβλήθηκαν.

Με Χαραλαμπίδη ο ΠΑΟΚ πήγε στη γραμμή των βολών, όπου και εκτέλεσε 6 επιτυχημένες βολές και το σκορ πήγε στο 68-75.

Στο τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι αποθέωσαν την ομάδα της Νέας Κηφισιάς για την τρομερή της προσπάθεια.

Από τον αγώνα ξεχώρισαν οι Τσαλδάρης, Λιακόπουλος και Μιχάλης Κακιούζης.

Νέα Κηφισιά (Παπαθεοδώρου): Βασίλιεβιτς 8, Λιακόπουλος 13 (5 ασίστ), Ρις 2, Κομποδιέτας 9, Ψαθάς 5, Πίτερσον 4, Γουντς 3, Τσαλδάρης 14, Αντεγκμπόγε 2, Κακιούζης 8 (14 ριμπ.), Μπάρλος 7.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 8, Κούπερ 4 (7 ασίστ, 6 ριμπ.), Χαραλαμπίδης 23, Τσόχλας 5, Τσαϊρέλης 17 (9 ριμπ.), Δέδας 8, Μαργαρίτης 2, Μπόγρης 4 (8 ριμπ.), Κασελάκης 8, Λιάπης.

Τρομερή χρονιά για την ΑΕΝΚ η οποία τερμάτισε στην 5η θέση στην πρώτη της συμμετοχή στην Α1 κατηγορία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet