Αλλαγή «σκυτάλης» στην αντιδημαρχία Νέας Πεντέλης
Πολιτική

Αλλαγή «σκυτάλης» στην αντιδημαρχία Νέας Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 στο κτήριο της  Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων αντιδημάρχου της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης από τον δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Μουαμελετζή στον δημοτικό σύμβουλο Ελευθέριο Κιτσούλη.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδήμαρχο, Γεώργιο Μουαμελετζή, για την προσφορά του και την άψογη συνεργασία κατά το διάστημα που υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης και ευχήθηκε στον νέο αντιδήμαρχο, Ελευθέριο Κιτσούλη, «υγεία και  καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

Ακολούθησε χαιρετισμός του απερχόμενου αντιδημάρχου, Γεώργιου Μουαμελετζή, ο οποίος και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις αρχές και τις αξίες της διοίκησης.

Στη συνέχεια ο νέος αντιδήμαρχος, Ελευθέριος Κιτσούλης, ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο Πεντέλης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δήλωσε έτοιμος να υπηρετήσει με συνέπεια και ευθύνη το έργο που του ανατέθηκε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet