ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Ισχυρή εντολή διακυβέρνησης”
Πολιτική

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Ισχυρή εντολή διακυβέρνησης”

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, στην πλατεία Χαραυγής της Πεντέλης, μίλησε ο δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Οφείλω, οφείλουμε να κάνουμε το άνοιγμα της άλλης μέρας για τον τόπο, τους νέους και την ανάπτυξη. Συσπειρωθείτε στη «Δημοτική Συμμαχία» σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο, η διαδρομή της ζωής μας είναι επένδυση για εμάς, εγγύηση για Εσάς.

Ανεπανάληπτη σε όγκο και σε παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, τη Δευτέρα 12 Μαΐου το απόγευμα, στην πλατεία Χαραυγής στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης. Οι Πεντελιώτες από κάθε γωνιά της πόλης έδωσαν δυναμικό παρόν, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ηχηρό μήνυμα και εντολή διακυβέρνησης στο δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη για την επόμενη πενταετία. Επέλεξαν Δήμαρχο – Ηγέτη και οραματιστή της «Δημοτικής Συμμαχίας».

Χειμαρρώδης και με μεστό λόγο, ο δήμαρχος στην «καρδιά του Πεντελικού», την Πεντέλη, δήλωσε «παρών για πέμπτη συνεχή θητεία στην υπηρεσία του πολίτη». Εμφανώς συγκινημένος από τον παλμό και την υποδοχή των «συμπολιτών και φίλων του, πλέον από την σφυρηλάτηση σχέσεων, η οποία προέκυψε από αγώνες φωτιάς, παγωνιάς, χιονιού», θυμήθηκαν τους κοινούς αγώνες για το Πεντελικό και την προστασία του από δόλιους πυρπολητές συνειδήσεως και όχι μόνο, την αγάπη τους για την πόλη, την προσφορά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες, παντού και πάντοτε όλοι μαζί μια οικογένεια.

  • Οι Πεντελιώτες είδαν να δικαιώνονται οι αγώνες του δημάρχου τους για την αποκατάσταση μιας αδικίας που ταλάνιζε χρόνια την Πεντέλη. Πατροπαράδοτοι οικισμοί – Αγ. Τριάδας, Γκορτζέζας, Μπουρμπάχτι, Καλλιθέας και Νταού Πεντέλης αποχαρακτηρίστηκαν από δασικές εκτάσεις.
  • Είδαν, με το ίδιο σθένος και την ίδια ενεργητικότητα, να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν δασικές εκτάσεις εντός του οικιστικού ιστού.
  • Είδαν τη δικαίωση των πολύχρονων αγώνων του για τη δημιουργία του 2ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού σχολείου, καθώς και του κλειστού γυμναστηρίου.
  • Είδαν τη δικαίωση των προσπαθειών και αγώνων του για δημιουργία έργων υποδομών αποχέτευσης στην περιοχή Καλλιθέας.
  • Είδαν τον αγώνα του για τη διατήρηση του προαστιακού χαρακτήρα της πόλης τους .
  • Είδαν τον ανένδοτο αγώνα του δημάρχου τους για τη διατήρηση του «ΑΒΑΤΟΥ» στο Πεντελικό.
  • Είδαν τον δήμαρχο που μπορεί και θέλει να υλοποιήσει τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον των παιδιών τους.
  • Είδαν στο πλάι του τους πρωτεργάτες και συντελεστές της «Δημοτικής Συμμαχίας» κ.κ. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένη, επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πολιτείας» και Νίκο Τόλιο επικεφαλής του «Πεντέλη – Μελίσσια μαζί», καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
  • Οι Πεντελιώτες είδαν τον δήμαρχό τους Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη σταθερά και αταλάντευτα στο πλάι τους.

Στο προσκλητήριο της νίκης παρών δήλωσε και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της «Δημοτικής Συμμαχίας» πρώην δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων κ. Δημήτρης Τομπουλίδης.

Στην πανηγυρική συγκέντρωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στην Πεντέλη παρευρέθησαν σημαίνουσες προσωπικότητες από την πανεπιστημιακή κοινότητα, από τον χώρο των Γραμμάτων και Τεχνών, στρατηγοί ε.α., υποψήφιοι ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι και υποψήφιοι σύμβουλοι από την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης και οι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού.

Η επόμενη συγκέντρωση – ομιλία του δημάρχου Πεντέλης θα γίνει Τετάρτη 14/5/14 ώρα 18:30 στην πλατεία Ν.Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet