Λιλιπούτειες πασχαλινές ευχές από τους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Λιλιπούτειες πασχαλινές ευχές από τους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης

Έφτιαξαν ευφάνταστες πασχαλινές δημιουργίες και παιδικούς σελιδοδείκτες για τα παραμύθια που θα διαβάσουν με τους γονείς, τον παππού και τη γιαγιά, τις μέρες κατάνυξης της Μεγάλης Εβδομάδας, ζωγράφισαν τα θέματα του Άγιου Πάσχα, κατασκεύασαν πολύχρωμες αναστάσιμες λαμπάδες, έβαψαν κόκκινα αυγά, έπλασαν μοσχομυριστά κουλουράκια σε σχήματα αγάπης (μικρές πεντανόστιμες καρδούλες), έμαθαν παραδοσιακούς χορούς, βήμα με το βήμα, με τον κ. Γιώργο Φραγκάκη, χοροδιδάσκαλο, λαογράφο και αντιπρόεδρο χορού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και τραγούδησαν για τα εδέσματα της Κυριακής των Βαΐων και της λαμπρής ημέρας του Πάσχα που κοντοζυγώνει, σε μία μεγάλη αγκαλιά με τις εκπαιδευτικούς τους.

Όλα αυτά… οι μικροί λιλιπούτειοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης, στέλνοντας το μήνυμα της τρυφερής παιδικής τους αγκαλιάς από άκρη σε άκρη στη Λυκόβρυση και την Πεύκη.

Η διευθύντρια των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Σταυρούλα Βαρδάκου και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό εύχονται, μαζί με τα μικρούς μπόμπιρες και τις μικρές πριγκίπισσες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «Το Άγιο φως της αναστάσιμης λαμπάδας να κρατήσει ζεστή, για πάντα, την αγάπη στις καρδιές μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet