Θ’ ανταλλάξουν χειραψία οι Π. Σκουρλέτης και Γ. Πατούλης στο δημαρχείο Αμαρουσίου;
Πρόσωπα

Θ’ ανταλλάξουν χειραψία οι Π. Σκουρλέτης και Γ. Πατούλης στο δημαρχείο Αμαρουσίου;

Στην «έδρα» του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, θα βρεθεί ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017. Ο λόγος της επίσκεψης δεν είναι βέβαια κάποια συνάντηση των δύο ανδρών, οι σχέσεις των οποίων μόνο περίοδο… μέλιτος δεν περνούν, αλλά η ομιλία του υπουργού, σε ανοιχτή εκδήλωση στο δημαρχείο της πόλης, για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον νέο νόμο.

Δεν ξέρουμε εάν σε αυτή την ομιλία ο κ. Σκουρλέτης «θ’ ανοίξει τα χαρτιά του» σχετικά με τις αλλαγές που ετοιμάζονται στην Αυτοδιοίκηση και τα οποία -τουλάχιστον όπως τον κατηγορεί ο κ. Πατούλης- κρατά… ερμητικά κλειστά, ούτε εάν τελικώς -έστω κι εθιμοτυπικά- οι δύο άνδρες ανταλλάξουν κάποια χειραψία και δύο «τυπικά λόγια» (ο δήμαρχος του Αμαρουσίου είναι «ζεστός» οικοδεσπότης, όταν θέλει), πάντως το γεγονός της επιλογής του χώρου για την ομιλία του υπουργού μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Αν η συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι αφορμή για ν’ αρχίσει να «σπάει ο πάγος» μεταξύ των δύο πλευρών ή θα αποτελέσει «νέο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει» είναι κάτι που θα διαφανεί από τις ανακοινώσεις μετά την ολοκλήρωσή της…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet