Λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει και φέτος ο ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Λαχειοφόρο αγορά διοργανώνει και φέτος ο ΓΣΑΠ

Ο ΓΣΑΠ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά, οι λαχνοί της οποίας θα συνδεθούν  με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 6 Ιουνίου 2017. Ο κατάλογος με τα πρώτα 71 δώρα, ο οποίος επισυνάπτεται, είναι προσωρινός και θα εμπλουτίζεται με τις συνεχιζόμενες προσφορές. Στόχος του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής είναι να φθάσει τα 120 δώρα -όσοι και οι κερδισμένοι λαχνοί του Λαïκού Λαχείου.

Συγκεκριμένα, τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς του ΓΣΑΠ, τα οποία δημοσιεύονται εκ των προτέρων σε αριθμημένο κατάλογο, θα αντιστοιχηθούν με τους κερδισμένους λαχνούς της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 6 Ιουνίου 2017, κατά τη σειρά του Γενικού Πίνακα (κέρδη αφορολόγητα), λαμβάνονται δε υπ΄ όψη οι τρεις τελευταίοι αριθμοί κάθε λαχνού. Π.χ. αν υποθέσουμε ότι κληρώνεται ο λαχνός του Λαϊκού 10351 , ο οποίος είναι π.χ. ο 16ος αριθμός κατά τη σειρά του πίνακα των κερδών, για τη λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου γίνεται ο λαχνός 351 και  αντιστοιχεί στο 16ο δώρο του καταλόγου του ΓΣΑΠ.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της λαχειοφόρου, αλλά και κάθε ένας που θα αγοράσει λαχνό μπορεί μόνος του να βρει αμέσως, από τον πίνακα κερδών του Λαϊκού, αν κέρδισε και ποιο δώρο.

Τα δώρα έχουν προσφερθεί από καταστήματα της Αγίας Παρασκευής, αλλά και από άλλες επιχειρήσεις. Ο ΓΣΑΠ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους δωροθέτες για τη στήριξη που προσφέρουν στον Σύλλογό.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής καλεί τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς της ομάδας να αγοράσουν λαχνούς ενισχύοντας αφ΄ ενός τον Σύλλογο και αφ΄ ετέρου τα καταστήματα της πόλης που στηρίζουν τον ΓΣΑΠ.

Οι λαχνοί θα διατίθενται από τους εφόρους των τμημάτων του ΓΣΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet